Aldi introduceert eigen mobiele telefoon

Gepost op februari 23rd, 2012 door admin in Geen categorie  |  Geen reacties »

Supermarktketen Aldi komt binnenkort met een eigen serie smartphones. Het zullen alle drie “dual sim” telefoons zijn en ze draaien op het Android platform. Uiteraard alleen en exclusief verkrijgbaar bij alle Aldi filialen. Het eerste model zal vanaf februari leverbaar zijn en zal een prijs hebben van EUR 50. Het zal hier gaan om een social messenger toestel met een volledig toetsenbord.

In de loop van dit jaar zal het aanbod uitgebreid worden met twee andere telefoons. Namelijk een model met een 4,3 inch scherm en dubble camera’s voor een bedrag van onder de EUR 200 en een iets kleiner model met een 2.8 inch scherm welke minder dan EUR 100 zal gaan kosten.

De smartphones zullen in de markt worden gezet onder de naam Wolfgang. De grootste troef zal zijn dat de Aldi smartphones “dual sim” zijn uitgevoerd. Dit is geen nieuwe techniek, maar hier is steeds meer vraag naar. Met twee verschillende sim kaarten kan je op een telefoon met twee nummers gebeld worden. Zo kunnen werk en prive gescheiden worden zonder dat je twee telefoons op zak hebt.

Een mobiel kopen van Aldi kan vanaf 22 februari bij elk Aldi filiaal.