12 september komt de iPhone 5

Het grote aftellen is begonnen, omdat Apple heeft bevestigd dat het op 12 september de nieuwe iPhone zal gaan introduceren. We weten het nagenoeg zeker dat de introductie van de nieuwe iPhone zal gaan plaatsvinden, omdat de wereldwijde pers uitnodigingen heeft ontvangen van Apple met een grote 12 (de datum) en het getal 5 (refereert naar de iPhone 5).

De huidige baas van Apple, de opvolger van Steve Jobs, zal de nieuwe mobiel presenteren. Dit evenement zal 12 september om 19:00 uur Nederlandse tijd beginnen.

Er gaan al maandenlang verhalen rond over deze nieuwe smartphone. Zo zou deze uitvoering een groot beeldscherm bevatten van wel 4 inch. Dit is groter dan de iPhone 4 en de iPhone 5 is wellicht uitgevoerd met een kleinere aansluiting. Het is ook waarschijnlijk dat de audio input aan de onderkant van de telefoon zit in plaats van aan de bovenkant en zullen er headphones in de verpakking zitten.

De iPhone 5 zal vanaf 21 september in de USA verkrijgbaar zijn. Deze Apple iPhone mobiel kopen kan voor iedereen in Europa pas in oktober. Dan zal deze ook in de Nederlandse winkels liggen. Er is nog wel onduidelijkheid over de introductie van de mini iPad. Er zou sprake zijn van een gelijktijdige introductie met de iPhone 5 op 12 september, maar wordt volgens andere bronnen weer ontkracht.

Comments are closed.