Eenvoudige mobiel in plaats van smartphone

Tegenwoordig worden steeds meer mensen moe van hun smartphone en besluiten om terug te gaan naar een hele eenvoudige gsm. Een veel genoemde oorzaak van deze opmerkelijke verschuiving in de telecom wereld heeft te maken met het feit dat de supermoderne smartphone te prominent aanwezig is in het leven.

Deze uitkomst is de conclusie van een multimedia specialist welke dit onderzocht heeft. Even facebook checken, een foto plaatsen, een twitter berichtje schrijven, smsje versturen en het laatste nieuws bekijken. Al deze opties dragen er er aan mee dat we ons vervreemden van de echte maatschappij.

Iedereen met een smartphone moet dit herkennen. Waar je ook bent en wat je ook doet, je houdt altijd je telefoon in de gaten. Dit doe je soms heel onbewust als een gewoonte welke erin is geslopen. Het gevolg hiervan is dat mensen zich minder kunnen focussen om de mensen in de omgeving. Dit heeft ook gevolgen voor het op alle gemak een maaltijd nuttigen en kan zelfs de slaap verstoren.

Deze groep personen welke tegenwoordig de mobiel tijdens het eten bijvoorbeeld gewoon uitzet doet dit niet alleen voor de rust. Een bijkomend voordeel is dat een eenvoudige mobiele telefoon niet zo’n aanslag is op het budget. Eenvoudige telefoons zijn een stuk goedkoper.

Ook een beetje onthaasten? Een eenvoudige mobiel kopen kan uiteraard gewoon op onze website.

Comments are closed.