Eerste foto Nokia Windows Phone 8 uitgelekt

Een grote telecom nieuws website heeft vandaag een wel heel speciaal pakketje ontvangen. In dit pakketje zat namelijk een blauwdruk van een poster waarop de Windows Phone 8 afgebeeld staat. Volgens interne bronnen zou deze Windows 8 telefoon afkomstig zijn van Nokia. De blauwdruk is overduidelijk nog in de ontwerpfase en zal na dit voorval waarschijnlijk niet meer in volledige staat te zien zijn.

Het meest interessante van deze poster is dat er de duidelijk de tekst Windows Phone 8 op staat. Wanneer deze poster echt blijkt te zijn dan zou het inhouden dat nu al bekend is dat de volgende mobiele OS van Microsoft, Windows Phone 8 heet. Dit lijkt wellicht heel normaal, maar dit was nog niet eerder kenbaar gemaakt. Tevens zijn er al wat telefoons gesignaleerd die de nieuwe OS zullen gaan krijgen. Of het hier gaat om een gerucht of dat het echt de nieuwe Windows Phone is, is nog even afwachten.

Nokia is de belangrijkste zakenpartner van Microsoft voor wat betreftt de lancering van telefoons met Windows Phone software. Windows Phone 8, de nieuwe versie die waarschijnlijk in het het laatste kwartaal van 2012 op de markt komt biedt veel meer mogelijkheden voor de zogenaamde highend smartphones. Onder andere processors met meerdere cores zullen vanaf deze versie ondersteund worden.

Mobiel kopen houdt u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en de scherpste Gsm aanbiedingen.

Comments are closed.