Review HTC Desire X

HTC blijft maar komen met nieuwe introducties. Afgelopen week heeft HTC hun allernieuwste mobiel wereldkundig gemaakt. Het betreft hier een smartphone welke draait op Android en op de markt komt onder de naam Desire X.

Met deze telefoon willen ze wat meer de onderkant van de markt proberen te bereiken welke een mobiel kopen en zal daarom aantrekkelijk geprijsd gaan worden. De telefoon is voorzien van een 4 inch touch beeldscherm en heeft een resolutie van 800×400 pixels. Het geluid wordt geregeld door Beats Audio.

De HTC Desire X is 9,3 mm. dik, heeft een gewicht van 114 gram en heeft Android 4.0.4 software. Er zit een S4 Snapdragon dualcore processor van 1 GHz in de telefoon. Het RAM geheugen bedraagt 768MB en er is ruimte voor 4GB opslag middels flashgeheugen. Tevens is er ruimte voor een microSD kaart en er kan voor 24 maanden gebruik worden gemaakt van 25GB aan opslag bij een cloudservice.

Tevens bevat de smartphone een camera van 5 megapixel en wordt het geluid verzorgd door Beats Audio. Deze mobiel is vanaf nu verkrijgbaar in ons land en de kosten bedragen EUR 329

Comments are closed.