Sim Only kopen

Hieronder staat een overzicht van de scherpste Sim Only aanbiedingen van dit moment. Een Sim Only abonnement is de goedkoopst mogelijke oplossing wanneer u reeds in het bezit bent van een prima werkende mobiele telefoon. Zodoende hoeft er geen abonnement afgesloten te worden met een dure nieuwe telefoon. Met een Sim Only abonnement kan er al gebeld worden vanaf een paar cent per minuut. Een Sim Only kopen doe je hier!

Sim Only kopen

Simpel.nl is de meest voordelige SIM-only provider van dit moment. Geen dure telefoon kopen. De laagste prijzen en de beste Sim Only aanbiedingen met persoonlijk advies en prima service.

Sim Only kopenSim Only kopen

Bij Vodafone sms, internet en telefoneer je super goedkoop via het uitgebreide netwerk. Vodafone heeft meerdere sim only abonnementen die je elke 30 dagen kunt opzeggen. Bel je weinig of juist heel veel? Bij Vodafone vind je altijd een aanlsuitend Sim Only abonnement.

Sim Only kopenSim Only kopen

Youfone maakt goedkoop telefoneren wel heel makkelijk door middel van Sim Only abonnementen. Youfone heeft zich in Sim Only gespecialiseerd. Dit betekent dat zij alleen maar Sim Only abonnementen verkopen.Sim Only kopen

In deze online gsmshop kunt u de goedkoopste simonly abonnementen kopen. Bij deze abonnementen ontvangt u maandelijks hele hoge kortingen. Door hun goede contacten kunnen ze voor alle providers altijd de laagste maandelijkse kosten aanbieden.Sim Only kopen

Een Sim Only kopen doet u vertrouwelijk bij 2Call. Door de wereldwijde scherpe inkoop kanalen hebben ze altijd scherpe prijzen. Tevens wordt uw bestelling de volgende werkdag afgelverd wanneer u voor 16:00 uur besteld.Sim Only kopen

Algebeld heeft naam gemaakt door zijn uitgebreide zoekmodule waarin u de sim only aanbieding kunt vinden welke precies aan uw wensen en eisen voldoet. Een betrouwbare online gsmshop voor mobiele abonnementen, toestellen en uiteraard accessoires.Sim Only kopen

Robin Mobile levert alle sim only abonnementen van de aanbieders Vodafone, T-Mobile, Telfort, Ben en Debitel. Daarbij leveren ze van de bekende merken de mobiele toestellen, waaronder Samsung, Iphone, HTC en BlackBerry.Sim Only kopen

Mobiel.nl heeft niet alleen de beste sim only aanbiedingen, maar heeft sinds jaar en dag snelle levering als speerpunt in het beleid staan. Naast natuurlijk persoonlijke service en gemakkelijke communicatie.Sim Only kopen

Sinds de oprichting isTelefoondiscounter nederlands grootste online telecom winkel voor wat betreft refurbished iPhones geworden. Tot wel 50 procent goedkoper dan een nieuw toestel.Sim Only kopen

GSMWEB is de nieuwste mobiele telefoon aanbieder. Door de krachten van alle mobiele netwerken te combineren hebben ze altijd de beste sim only aanbiedingen.Naast een Sim Only kopen uit de top 10 hebben we ook alle andere interessante aanbiedingen op een rijtje gezet:
U kunt ook de zoek functie voor de beste Sim Only aanbiedingen gebruiken. Het zoek formulier vindt u in het linker menu van deze mobiel kopen shop of hieronder:

Hieronder vindt u de laatste actualiteiten, nieuws en gadgets op het gebied van GSM en telecom.

Het laatste telecom nieuws:

Bellen in Europa met je eigen belbundel

Gepost op mei 21st, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Komend vakantieseizoen kan er vanaf je vakantie adres in Europa met je eigen data en belbundel gebeld en geïnternet worden. Informeer voor de zekerheid wel even bij je mobiele provider of jouw vakantieland er ook bijhoort. Er zijn op dit punt de nodige verschillen bij de diverse telecom aanbieders.

Happy New Year 2017

Gepost op januari 9th, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

We wensen je een gelukkig en gezond 2017! Ook dit jaar ben je bij ons aan het juiste adres als je een mobiel wilt kopen.

Dataverbruik mobieltjes loopt tegen verwachting in terug

Gepost op augustus 12th, 2016 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

We kunnen en doen allemaal steeds meer met onze mobiele telefoon. Een logisch gevolg van dit fenomeen is dat het dataverbruik de afgelopen jaren ook flink toenam. Immers de meeste functionaliteiten hebben te maken met het ontvangen en vesturen van data over het netwerk. Denk aan alle spelletjes die we in de trein spelen of navigatie software welke we aan hebben staan om de weg te vinden. Deze verslijten stuk voor stuk veel MB’s.

Stijgende trend gestopt

De stijgende trend lijkt in de eerste drie maanden van 2016 tot een stop te zijn gekomen. Er is nauwelijks meer data verbruikt door mobiele telefoons dan in dezelfde periode vorig jaar. Op het 3G-netwerk is zelfs sprake van een concrete afname van het internet gebruik. In de voorgaande jaren was er juist een tegenover gestelde trend waarneembaar. Elk kwartaal verdubbelde het aantal MB’s wat werd verbruikt op het mobiele netwerk. In percentages uitgedrukt is het dataverbruik het eerste kwartaal van 2016 met een nagenoeg verwaarloosbare 1 procent gestegen ten opzichte van de 3 maanden daarvoor. Dit is vastgesteld door de meest recente Telecommonitor van de Autoriteit Consument en Markt.

3G-4G

In de laatste drie maanden van 2015 vebruikten we met zijn allen nog 13 procent meer MB’s op onze smartphones dan het kwartaal daarvoor. Deze stijging in de laatste maanden van vorig jaar is enigszins verklaarbaar. Veel telefoon providers kwamen met aanbiedingen waarmee je gratis onbeperkt van het internet op het 4G-netwerk gebruik kon maken. Een mobiel kopen met onbeperkte databundel zorgde daarom voor een piek in dataverbruik.

Akties in feestmaand

De uitzonderlijke opwaartse trend in de traditionele December feestmaand is tot stand gekomen door de 4G-netwerk akties van vrijwel alle GSM aanbieders. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel klanten hun aankoop naar voren hebben gehaald om te kunnen profiteren van de diverse 4G aanbiedingen. Het uitblijven van deze uitzonderlijke akties had er waarschijnlijk voor gezorgd dat de daling in 2016 beperkt was gebleven, omdat een groot percentage klanten de aanschaf over het jaar heen had getild. Dit betekent dat er voor het tweede kwartaal logischerwijs weer een enorme stijging zal gaan plaatsvinden in het MB gebruik ten opzichte van het eerste kwartaal.

3G-netwerk minder in trek

De enorme reclame campagnes rondom het snellere en betrouwbaardere 4G-netwerk is er debet aan dat mensen zijn overgestapt. De oude 3G telefoon met databundel is omgeruild voor een nieuwe 4G smartphone. Dit is de eerste keer sinds de introductie van het mobiele 3G-netwerk dat er een daling in verbruik heeft plaatsgevonden. Of dit het begin van het einde van het 3G-netwerk is, is nu nog niet te overzien. Feit is wel dat steeds meer mensen beschikken over een 4G mobiele telefoon en dat dataverbruik allemaal over de 4G-netwerken gaat. Het lijkt derhalve een logisch gevolg dat het verbruik op 3G-netwerken gaan afnemen. Maar in welk tempo dat gaat gebeuren? Niemand die het weet.

Bekijk hier al het Nieuws of ga terug naar boven voor de beste Sim Only kopen aanbiedingen !

Wij van Mobiels Kopen .nl stellen uw feedback en reacties erg op prijs.